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自然科学系 農学部 #学術雑誌論文

中国大都市における外食消費行動の分析 : 北京市の住民調査から

AI解説:
中国では1970年代の終わりに「改革(かいかく)開放(1970年代(まつ)から中国が経済(けいざい)発展(はってん)させるために始めた政策(せいさく)です。)」が始まりました。これで経済(けいざい)発展(はってん)し、人々の収入(しゅうにゅう)()えました。(とく)に都会に住む人たちが外食をすることが()えました。1995年には9.1%だったのが、2009年には21.8%まで上がりました。でも、最近(さいきん)は外食の()え方が(おそ)くなっています。この研究では、外食の全国の動きを調べます。そして、北京市の4つの地域(ちいき)で住んでいる人にアンケートをしました。世代ごとにどんな外食の(ちが)いがあるかを調べました。今後どうなるかを明らかにすることが目的(もくてき)です。
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著者名:
桂 棽棽, 伊藤 亮司, 青柳 斉
掲載誌名:
農林業問題研究
巻:
48
号:
3
ページ:
374 - 385
発行日:
2012-12
著者による要約:
This study on the outside dining patterns of tuban citizens of various age groups in Beijing has clarified the following points. First, among menu choices when dining out, there is a preference for traditional Chinese foods, particularly among the middle-aged and elderly. On the other hand, the younger generation winbits a marked preference for fast food and rice bowls. Second, individuals in their 20s and 30s utilize a wide range of ouLside dining establishments, from fast food restaurants aimed at the general public to upscale hotelrestaorants and testaoraTits serving international calsine. Also, the younger generation Lends to have a sense of
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